Pedagogisch medewerker gezocht

De Verwondering Voorne is op 21 augustus 2023 van start gegaan. Vanwege onze groeiende groepen zijn wij op korte termijn weer op zoek naar uitbreiding van ons team! 🙂

‘Leren begint met verwondering’ 

Word jij onze nieuwe collega?

De Verwondering Voorne is dit schooljaar gestart als nieuwe basisschool en buitenschoolse opvang in Brielle. De Verwondering bestaat uit inclusief toekomst- en talentgericht onderwijs en opvang waarbij de ontwikkeling van het kind echt centraal staat. Het gaat buiten de belopen paden, durft anders te denken en dat wat ondenkbaar is te realiseren. De kinderen zullen door het aanbod op maat in staat zijn zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Opvang en onderwijs worden in een inclusieve vorm aangeboden waardoor de ontwikkeltijd wordt verruimd en de persoonlijke begeleiding van het kind geïntensiveerd wordt doordat hetzelfde team de gehele dag het aanbod verzorgt.

In verband met groei van onze school zoeken we op korte termijn:

Een bevlogen, betrokken en nieuwsgierige pedagogisch medewerker voor onze Verwonderpleinen

(0,6 tot 1 fte)

We kijken uit naar een enthousiaste collega voor 3 tot 5 dagen per week. De vacature betreft een plekje in het team van één van onze Verwonderpleinen (4 t/m 6 jaar, 6 t/m 9 jaar, 9 t/m 12 jaar). Ben jij positief ingesteld en zie jij kinderen echt? Ben jij nieuwsgierig van aard, onderzoekend, denk je in mogelijkheden én ben je op zoek naar een dynamische baan in een toekomstgerichte omgeving? Dan komen we graag met jou in contact!

Wat biedt De Verwondering Voorne?

De kans om in een uitdagende omgeving mede vorm te geven aan onze nieuwe school. Samen te werken in een breed team met leerkrachten, pedagogisch medewerkers, ouders en kinderen. Door de integrale teams is er veel ruimte voor jouw talent en talentontwikkeling . We bieden een prettig professioneel werkklimaat met zeer gemotiveerde collega’s in een groeiende school.

Nieuwsgierig? Solliciteer!

We zijn benieuwd naar jou. Denk je dat deze functie, dit concept en onze visie en missie bij jou passen? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet op. Mail je motivatie en cv naar droombaan@deverwonderingvoorne.nl. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.