Nog grofweg 6 maanden en dan staat er bij de voetbalvereniging Brielle (VV Brielle) een gloednieuw schoolgebouw voor de deur. Het lijkt ons daarom erg toepasselijk om van hun gastvrijheid gebruik te maken, zodat iedereen alvast kennis kan maken met de toekomstige schoollocatie. Deze is immers gelegen precies voor hun oefenvelden, links van het parkeerterrein, uitkijkend over De Nolle.

De data zijn geprikt, en de locatie is dus bepaald. Graag ontvangen wij jullie op dinsdag 7 en vrijdag 17 maart in de Businessclub van VV Brielle aan het Geuzenpark te Vierpolders.

De Businessclub bevindt zich op de 1e etage aan de voorkant van het gebouw. Het Geuzenpark is ook het terrein waar de school gehuisvest zal gaan worden. Wij starten de avond om 20.00u en sluiten af rond 21.30u. Vanwege beperkte capaciteit (65 personen) per avond, vragen wij je om je via deze link aan te melden. Uiteraard zijn alle geïnteresseerden welkom. Je kunt ons jouw vragen alvast mailen, zodat deze op de avonden aan bod komen.

Tijdens deze twee Ouderavonden maken we nader kennis met elkaar, delen we informatie, en ontmoet je andere ouders. Met tegen de 130 voor-ingeschreven leerlingen, een bijna startende bouw, een gestarte interim directeur en aankomende leerkrachten en pedagogisch medewerkers is er genoeg te vertellen. Ook willen wij graag vertellen wat er de komende tijd staat te gebeuren, en hoe ook ouders zelf een bijdrage kunnen leveren tijdens alle voorbereidingen.

Aan bod komen onder meer:

  • Voorbereiding Onderwijs & Team, door Inge Ros (Directeur a.i.)
  • Huisvesting & Bouw, door Wouter Maagdenberg (Bestuurder)
  • Aanmeldproces, door Laise de Melo (Toezichthouder)
  • Kinderen voorbereiden op een nieuwe school

We werken met dit online toegang systeem (toegang is gratis), omdat we per avond maximaal 65 personen kunnen huisvesten. Ouders/verzorgers die hun kind(eren) reeds opgegeven hebben, of al met hun interesse bij ons bekend zijn, krijgen – indien nodig – voorrang.