We zijn er supertrots op dat al zoveel ouders een Ouderverklaring hebben afgegeven. Iedereen heel erg bedankt, ook voor het delen van onze berichten en het bereiken van zoveel ouders. Samen gaan we voor keuzevrijheid en vrijheid van onderwijs op Voorne!

De al afgegeven Ouderverklaringen krijgen natuurlijk pas hun waarde als we ook die laatste Ouderverklaringen weten te realiseren. Daar hebben we nog twee weken voor. Kortom, de tijd begint te dringen.

  • Ben je van plan om jouw steun uit te spreken middels een Ouderverklaring, log dan a.u.b. even in met je DigiD en regel het. Je hebt ook het BSN van jouw kind(eren) nodig.

    Direct naar DUO: https://duo.nl/apps/initiatief-nieuwe-scholen/index.html…
  • Heb je vrienden en bekenden aangesproken, zou je dan even willen controleren of ze het niet vergeten zijn?

Ouderverklaring = STEUNBETUIGING voor een breder aanbod van onderwijs op Voorne.
Een Ouderverklaring is geen aanmelding of inschrijving. Het is enkel een steunbetuiging.
We kunnen het niet genoeg benadrukken: Als je een ouderverklaring afgeeft, zit je nergens aan vast. Jouw kind is ook niet ingeschreven bij De Verwondering Voorne, dat kan later pas. Het is ook anoniem.

Vóór 15 oktober 2021
De Ouderverklaringen dienen bij DUO vóór 15 oktober binnen te zijn. 14 oktober 2021 is dus de laatste dag van het kunnen afgeven van deze steunbetuigingen, die anoniem afgegeven worden.

Anoniem
Wij weten niet of je dit doet, en ook de school – waar je kind wellicht al staat ingeschreven -ziet dit niet. De Ouderverklaring heeft ook niets te maken met een aanmelding of inschrijving op een school, Het is puur een steunbetuiging voor deze school, en dus ook voor keuze vrijheid van onderwijs op Voorne. Je helpt het huidige monopolie te doorbreken.

Waarom met DigiD en BSN van je kind(eren)?
DUO vraag om een DigiD login het het BSN van jouw kind om te kunnen controleren of je kind voldoet aan de criteria (leeftijd en postcode gebied). De reden dat je inlogt met jouw DigiD heeft ermee te maken dat DUO zo checkt of je zeggenschap hebt om namens jouw kind zo’n verklaring af te geven.

Wil je meer informatie?
Hier op onze website vind je meer informatie rondom het soort school dat we willen worden. Het type onderwijs dat we gaan aanbieden. Je vindt er ook informatie over een deel van onze partners en betrokkenen. Mocht je alsnog vragen hebben, schroom je dan niet, en neem contact met ons op.