De precieze locatie van De Verwondering Voorne zal worden bepaald in samenwerking met de gemeente, en hangt onder meer af van de benodigde ruimte. Hoe meer aanmeldingen deze school krijgt, hoe groter de faciliteit zal worden.

Met de gemeente bespreken we zowel een locatie voor de tijdelijke huisvesting vanaf 21 augustus 2023, als de vaste uiteindelijke locatie voor de vaste nieuwbouw. Beide locaties zullen in het postcodegebied 3232 vallen, of in een straal van 2 km daaromheen.

De vaste locatie zal waarschijnlijk in de buurt van het Maerlant College gerealiseerd worden. In deze omgeving wordt de komende jaren ook een nieuwe wijk gerealiseerd. Dit alles staat nog niet vast, maar dit is een duidelijke optie.

De tijdelijke locatie zal in ieder geval in Brielle komen, en wel in postcodegebied 3232, of direct daaromheen (maximaal binnen een straal van 2km van 3232). Wij bespreken met de gemeente een aantal bestaande panden, alsook braakliggende terreinen, waar dan tijdelijke bouw zou kunnen worden gerealiseerd.